Lang halskæde med vedhæng

Det er dejligt at have en basic halskæde, som man så kan tilpasse det tøj man har på. Jeg har lavet en helt enkelt sølv kæde med ring i enden, og så kan du hægte en karabinhage fast på ringen med farverige perler på. En rigtig god måde at bruge rester på! Her kommer vejledningen:

001 002 003 005

Reklamer

7 thoughts on “Lang halskæde med vedhæng

  1. Jeg kan ikke få snørren igennem låsen to gange og den stribede kugle samt de 3 små sorte kugler har så små huller at de ikke kan komme på snørren :

    • Hej Susanne
      Når du spidser snøret spids til, kan du trække de to spidse igennem hulet, så hiver du bare til og så kan du trække resten igennem også. Det samme or de sorte kugler. Hvis det driller dig, må du endelig lige skrive til mig, så sender jeg dig nye perler:-)

  2. Jeg har lavet denne halskæde med lidt ændringer (har fx brugt lædersnøre) og den er blevet rigtigt fin og meget anvendelig. Jeg kunne godt tænke mig at lave flere, kan kæden og låsen også købes i shoppen? Hvilket metal er kæden lavet af?

    • Hej Nanne. Du kan sagtens bestille delene i webshoppen. Jeg har lige lagt nogen nye ringe i butikken også, som ville være fint til halskæden. Du finder dem under nye varer. Kæden hedder JAS004, og er sølvfarve ovenpå en kobberkæde. Låsene har varenummer 93010 og sælges pr. 5 stk. Du må have en dejlig dag:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s