trækugler og akrylmaling

I går var jeg home alone og det er et rigtig godt tidspunkt til lege med ting som jeg har på krea-listen. Ind i gemmerne fand jeg akrylmalingen frem, jeg har mange forskellige farver fra Søstrene Grene, denne gang skulle det være kobber og neon. Trækugler i 4 størrelse og så maler vi! Jeg blev helt væk i det, jeg kunne ikke engang høre murermesteren mere, som sliber fugerne ud af vores hus!

De kobber perler skulle kun have en enkelt omgang maling, de neon perler fik to gange. Du kan også grunde dem først, så skal de kun have en enkelt gang. Neonperlene bliver matte i det og det synes jeg, er et fint kontrast til de blanke kobber perler, men du kan også give neon perlene en omganglak, så bliver de mere blank. Jeg har flere perler liggende som skal males i dag, og så kan jeg bare kombinere farvene på kryds og tværs, eller sæt lidt ekstra keramikperler på. Jeg har bare perlene liggende og lidt snor, binder blot en knude til afslutning.

Hvis man nu er virkelig krea humør, kunne man vel også godt male lidt mønster på dem, ikke? Nå, men hvem ved hvad dagen bringer….

kobber1 kobber2 kobber3 kobber4

Reklamer

One thought on “trækugler og akrylmaling

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s