Om perledamen

Jeg hedder Sonja van Luttervelt og er indehaver af butikken Perlefest i Holstebro og net shoppen www.perlefest.dk. Jeg brander for smykker, ikke kun perler, men også lækre smykkedele, lædersnor og alt andet. Jeg er tit inspireret af min omverden, blade, rejser, fjernsyn og meget mere. Det vil jeg gerne dele med jer på bloggen. Desuden vil jeg jævnlig komme med gode opskrifter på smarte smykker.

Hvorfor hedder det så Perledamen? Jeg møder tit kunder i byen, og når de så omtaler mig, så taler er det ikke Sonja, men Perledamen. Man kan da rolig sige at jeg er Holstebros Perledame:-)

Og så lidt privat også. Jeg er 42 år og kommer oprindeligt fra Holland. Jeg flyttede til danmark for næsten 13 år siden, blev frygtelig forelsket i en mand fra Holstebro og siden da har vi fået et frygtelig gammelt hus som altid (!!) skal renoveres, to skønne børn og mange dejlige mennesker omkring os. Jeg tilføjer lige en selfie som jeg har lavet i butikken, så kan i også sæt ansigt på.-)

IMAG0493

 

Mange Perlehilsener fra Sonja

Reklamer

4 thoughts on “Om perledamen

  1. Hej Sonja
    Jeg modtog her med min ordre i december en gratis pose med sorte plasticfacetperler, nylonsnor og sort satinbånd til en bærkuglehalskæde. Nu har jeg været på din blog og ledt forgæves, lige efter DEN halskæde. Hvor finder jeg den med satinbåndet???
    Venlig hilsen Mona Jonasson

  2. Hej Sonja. Elsker dine ting og inspirerede smykker. Jeg har lige fået ring af kaviarstykke , men er lidt i tvivl om hvordan jeg lige laver den /samler den. Mange hilsener fra Sussi..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s